loading

Täyden palvelun autotalo esittäytyy


Yhteiset ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja vastuunkantoomme kuuluu esimerkiksi varaosarakennuksen öljyjen, jätteiden ym. erittäin tarkka lajittelu. Pitkät ja ansiokkaat perinteet takaavat asiakkaallemme luotettavaa ja sydämestä tulevaa palvelua kaikissa autokaupan vaiheissa.

Reijo Lähdemäki perusti Autoliike Lähdemäen vuonna 1969. Alkuaikoina yrityksemme myi vain käytettyjä autoja ja työllisti Reijo Lähdemäen lisäksi yhden henkilön.

1970-luvun puolivälissä Autoliike Lähdemäki aloitti uusien autojen edustuksen. Ensimmäiset merkkimme olivat Sunbeam ja Polski Fiat. Näitä seurasivat Renaultin, American Jeepin, Mitsubishin ja Skodan edustukset.

Yrityksemme kasvoi ja vuonna 1983 oli aika investoida uusiin toimitiloihin Vaasan Klemettilän Myllärinkadulla. Toimimme edelleen samalla paikalla. Seuraavana vuonna Autoliike Lähdemäki aloitti Opel myynnin. Opel on edelleen yksi yrityksemme vankoista tukipilareista.

Huolto- ja varaosatoiminta käynnistyi yrityksessämme vuonna 1987 nostaen työntekijöiden määrää merkittävästi. Paria vuotta myöhemmin perustettiin Auto-Mika vastuunaan Nissan-myynti. 2000-luvulla Auto-Mika fuusioitiin Autoliike Lähdemäkeen. Nissan on edelleen tärkeä osa merkkivalikoimaamme.

Koko 1990-luku oli Autoliikkeellemme kasvun aikaa. Henkilökunta, liikevaihto ja autojen myynti kasvoivat tasaisesti. Sukupolvenvaihdoksen myötä Mika Lähdemäki otti vetovastuun yrityksestä vuonna 1999.

2010-luvulla olemme saaneet remmiimme Kian edustuksen. Myös huolto- ja varaosatoimintamme on kasvanut ja kehittynyt. Vuonna 2006 investoimme yli 2500 neliön huoltokorjaamon rakentamiseen, mikä takasi meille erinomaiset resurssit palvella kasvavaa asiakaskuntaamme.

Tänä päivänä työllistämme noin 35 työntekijää. Autoliike Lähdemäki on täyden palvelun autotalo, johon kuuluu kolmen automerkin myynti. Merkkimme ovat Opel, Nissan ja Kia. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu käytettyjen autojen myynti, huoltokorjaamo, varaosamyynti, kolarikorjaamo, uusien renkaiden ja vanteiden myynti sekä rengashotelli. Tarjoamme myös täydelliset rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

 

Siirry ylös